Ο όμιλος

Ο σκοπευτηκός όμιλος Ωμέγα ιδρύθηκε το 2006 με κύριο στόχο την προώθηση της Αθλητικής Σκοποβολής σε ευρύτερο κύκλο κάνοντας εφικτή την επιθυμία πολλών φίλων να ασχοληθούν με ένα από τα αρχαιότερα αθλήματα.

Ο Όμιλος ξεκίνησε με 100 αθλητές και σήμερα αριθμεί περισσότερους από 500 εγγεγραμμένους σκοπευτές, εκ των οποίων άνω των 1.000ενεργών κάθε έτος, κάνοντάς τον τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ σκοπευτικό σύλλογο πανελλαδικά τόσο σε ενεργά μέλη όσο και συμμετοχή αυτών επί σειρά ετών.

Ο σύλογος Ωμέγα. είναι μέλος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (του επίσημου Αθλητικού οργάνου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την Σκοποβολή) και υποστηρίζει τα περισσότερα αγωνίσματα για πυροβόλα όπλα (πιστόλια, περίστροφα, τυφέκια ραβδωτά & λειόκαννα).

Στον Όμιλο μας μπορούν να γραφτούν σαν μέλη ΟΛΟΙ οι Έλληνες κάθε ηλικίας και φύλου με απλές διαδικασίες και να ασχοληθούν ΑΜΕΣΩΣ με το αγώνισμα που επιθυμούν.

Διαθέτει μεγάλη ποικιλία όπλων κάθε διαμετρήματος για τους αθλητές του που δεν διαθέτουν ακόμα τα δικά τους όπλα. Επίσης αναλαμβάνει να σας προμηθεύει με πυρομαχικά, όπλα και μέσα ατομικής προστασίας (ωτοασπίδες/ γυαλιά) στο σκοπευτήριο.

Οι εκπαιδευτές του αναλαμβάνουν να σας καθοδηγήσουν στα πρώτα σας βήματα και να σας μάθουν από τους κανόνες ασφαλείας έως τον τρόπο να γίνετε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ με σεμινάρια και προπονήσεις.

Έως και έξι μέρες κάθε εβδομάδα τα μέλη του σύλογος Ωμέγα συγκεντρώνονται για προπόνηση και αγώνες στο υπαίθριο σκοπευτήριο Χαϊδαρίου.

Εσείς φτιάχνετε το δικό σας πρόγραμμα προπόνησης ελεύθερα χωρίς καμία υποχρέωση να ακολουθείτε το πρόγραμμα των άλλων αθλητών.

Επιπλέον ο σύλογος Ωμέγα συμμετέχει σε όλους τους επίσημους αγώνες της ΣΚ.Ο.Ε. σε κάθε σκοπευτήριο της χώρας που διοργανώνει διασυλλογικούς αγώνες.

Με την εγγραφή σας, το προσωπικό υποστήριξης του Σωματείου μας αναλαμβάνει την δήλωση σας στην Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος και την έκδοση της Σκοπευτικής σας Αθλητικής Ταυτότητας, αλλά και αργότερα την προώθηση των απαραιτήτων εγγράφων προς την Σκοπευτική Ομοσπονδία για την απόκτηση των ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ σκοπευτικών πυροβόλων όπλων.

Επιπλέον όλοι οι νέοι αθλητές εκπαιδεύονται στην σωστή χρήση των όπλων, στους κανόνες ασφαλείας, στους κανονισμούς των αγώνων και των σκοπευτηρίων από τους προπονητές και εκπαιδευτές μας.

Ελάτε λοιπόν να γνωρίσετε την σκοποβολή μέσα από τον σύλογο Ωμέγα και ασχοληθείτε με ένα από τα διαρκώς αναπτυσσόμενα αθλήματα στην χώρα μας